Pedikura

Home / Pedikura

2
3
1

PEDIKURA – OSNOVNA NEGA STOPAL – MINI

V osnovni negi stopal pediker skrajša nohte, odstrani obnohtno kožico, odstrani odvečno odmrlo kožo ter na koncu celotno stopalo še zmasira in vtre hranilno negovalno kremo.

MEDICINSKA PEDIKURA

V kolikor gre pri samih stopalih za težje probleme (vraščen noht, kurja očesa, otiščanci,…), se pediker poslužuje medicinske pedikure, ki temelji prav na saniranju problematik stopala. Pribor in vsi inštrumenti morajo biti sterilni ter skalpeli za enkratno uporabo. Najpogostejše težave, zaradi katerih stranke obiščejo pedikerja: otiščanci- kurja očesa, zatrdela koža in razpoke na petah, vraščeni nohti …

ESTETSKA PEDIKURA

Ko so težave sanirane, se lahko poslužimo še estetske pedikure, v katero je zajeto lakiranje in po želji poslikava nohtov. Trenutno je zelo moderna Permanentna francoska manikira nohtov, ki je obstojna vsaj 3 tedne. Za tiste bolj drzne pa priporočamo unikatno poslikavo nohtov, ki bo pritegnila marsikateri pogled.

PEDIGELISH

Pedigeliranje oziroma geliranje nohtov na nogah s permanentno poslikavo, je nova ponudba na našem tržišču, ki je v hipu postala hit, kot umetni in gelirani nohti na rokah. Prava poslastica za vse ljubiteljice lepih nohtkov! Nohte na nogah, utrdimo s plastjo gela, da jih zaščitimo in zagotovimo poslikavi dolgo obstojnost. Pri nas uporabljamo GELISH in GEL II.