Kitara Fingerboard Fret Pritisnite Caul Z Medenine, Ki Se Vstavi Za Kitaro, Bas Kitaro Žice Zamenjava Za Orodje

Kitara Fingerboard Fret Pritisnite Caul Z Medenine, Ki Se Vstavi Za Kitaro, Bas Kitaro Žice Zamenjava Za Orodje

Ocena: 5
€16.39

  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Sku: l47935

Barve :

Količine:

Pregled

IZDELEK UVOD :

PREDMET: Fret Pritisnite Calu Vložki

SPECIFIKACIJA : Nanaša na podatke v sliko , "8 Kos vstavi" vsebuje R7.25 / V9.5 / R10 / R12 / R14 / R16 / R18/ Ravno vsak .

PROIZVODNJA KRAJ: HONGYIN narejene na Kitajskem

BARVA: Kot je prikazano na sliki

POMEMBNI NASVETI:

O NAS:

Dobrodošli V Naši Trgovini

1. Naše ime podjetja: Qingdao Hongyin Lesa Co., Ltd., Strokovno pripravo in obdelavo kitaro les, kitare dodatki, in kitaro izdelavo orodij.Sodelujemo s svetovno znani kitare blagovne znamke proizvajalcev, kot so Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAS, in Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Imamo tisoče izdelkov, naši izdelki so konkurenčne cene in visoka kakovost.Smo razbiti na ponaredek in vještački izdelkov.Upamo, da se bomo lahko vzpostavili dolgoročno sodelovanje z glasbila, podjetja in jih prodajajo v svetu.Če potrebujete veliko število naših izdelkov, nas kontaktirajte.Mi vam bo dala najboljše popust.

3. Če je vaš izdelek tekmujejo na ceno, se lahko obrnete na nas.Smo se lahko prodajo na kitajskem trgu.Vsako leto smo sodelovali v Šanghaju Mednarodni Glasbeni Instrument Razstava (Dvorana E3),Če ste tudi vi obiskali instrument razstavo, se lahko obrnete na nas.

O Nas:

1. Dobrodošli v naši trgovini.Kot vodja Kitajske Kitare deli saler, imamo na tisoče vrst izdelkov, ki skoraj prihajajo iz Japonske in Južne koreje.Naši izdelki so konkurenčne cene in odlične kakovosti.Smo boj proti ponarejenim in vještački izdelkov.Upamo, da bomo lahko vzpostavijo dolgoročen odnos sodelovanja z Glasbeno Instrumens Družbe in salers v svetu.Če imate izdelek, ki je konkurenčen v ceno, se lahko obrnete na nas.Mi se lahko prodajo v Kitajski trg.

2. Če potrebujete naše izdelke v velikih količinah , se lahko obrnete na nas.Vam bo dal popust.

3. Smo v omejene zaloge , če potrebujete količina zelo velika , morate o tem obvestiti nas.Bomo, bi to vnaprej.

Dostava In Vrnitev:

1. Smo dostava po vsem svetu, razen nekaterih oddaljenih območjih.Mednarodne pošiljke, poslane po Lepotni.si Standardne Dostave, Kitajska Post Air Mail , e-EMS ali EMS .Čas dostave lahko razlikujejo zaradi določenih razlogov, kot so številke letalskih družb za vašo državo in hitrost obdelave carinskih in pošta.Dostava čas, so naslednji:

EMS : 7-20 delovnih dni

e-EMS: 7-20 delovnih dni

Kitajska Post Air Mail: 20-60 delovnih dni

Lepotni.si Standardna Dostava: 16-35 delovnih dni

2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v cen surovin ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.Preko e-pošta, lahko sledite sledenje podatkov za vaš element v povezavo www.17tarck.com.Pls posvetujte vaši lokalni pošti, ali se strinjajo ali ne.

3. Carinske pristojbine se običajno zaračuna ladjar ali zbrani, ko izberete element gor.Ti stroški se ne dodatne stroške dostave.

Plačilo

1. Sprejemamo PayPal, alipay in bančnega nakazila.Kot je za plačanih izdelkov ,smo organizirali shippment v dveh dneh.Če želite, da je v veliko količino, se lahko obrnete na nas , vam bomo popust.Vrne se sprejemljivo, ga lahko vrnete koli izdelek v roku 14 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo tega izdelka.Prosimo, kontaktirajte nas za referrence številko če želite vrniti izdelek.Prosimo opazite, da so kupci, ki so odgovorni za poštnino, ki se vračajo, predmeti vrnejo, morajo biti v svoje prvotno stanje, ki vključuje tudi oznake, in vsa embalaža, in mi bomo samo poslali zamenjave ali povračila, ko bomo prejeli vrnjenega artikla.

2. Bomo preizkusili vse postavke, da poskrbite, da so si v dobrem stanju, preden odpremo, in jih bomo lahko pakirajo previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Vendar pa bomo v celoti odgovorni za DOA(Pokvarjena Ob Prihodu) predmete, se prosimo obrnite na nas, če ste prejeli poškodovan element, vam bomo poslali še enega za prosti vprašanje, ali polno nadomestilo, je odvisno od vaši izbiri.

Kontakt & Povratne Informacije

1. Smo spodbudite stranke, da se obrnete neposredno na nas tudi, če smo morda ne odgovori takoj, ker je časovna razlika.Na vsa vprašanja bodo odgovorili v roku 12 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 24 ur v paketu.

2. Mi bomo zapustili pozitivnih povratnih informacij za kupce čim plačilu, in mi bi bili zelo cenijo, če lahko pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic po tem, ko ste prejeli vaše predmete.Dobre povratne informacije in ocene so zelo koristne za naš vrt kariero.

3. Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve pred odhodom negativnih povratnih učinkov,, bomo poskušali naši moči, da bi odpravili težavo.

1. Kitara fret radiani + string višine profila 2. Akril materiala, debeline 5 mm 3. akustično, klasično, električna kitara ima ustrezno merjenje pravilo, bodite pozorni, da izberete. 4. Zakaj klasične kitare in fingerboards so loku, vladar?Obstaja veliko glasbeni instrument odločanja, ki bo tudi klasične kitare fingerboards to malo radiani.To je mogoče udobno, ko je igral.

Specifikacije: No. 1 električna kitara z 3 radiani (7.25", 9.5", 10") + električno kitaro, električni bas standard niz visokih zahtev / velikost merjenje vladar No. 2, akustične kitare, s 3 radiani (12 ", 14", 15") + folk, akustične kitare, standard niz visokih zahtev / velikost merjenje vladar No. 3, akustične kitare, z 3 vrste loka (16 ", 17", 18") + folk, akustične kitare, standard niz visokih zahtev / velikost merjenje vladar No. 4 klasične kitare s 3 radiani (20 ", 21", 22") + klasične, akustične kitare, standard niz visokih zahtev / velikost merjenje vladar Fingerboard radiani uporabo metode in funkcije: 1, Dal radiani predlogo na tetiva dolžine in preverite, ali 6-ureditev radiani je vzporedno z fingerboard.Če razlika je precej velika, poljski zgornji in spodnji tetiva blazine, glede na merjenje popravek.To je še posebej res, ko pritisnete na blazine. 2, Ko vam bo kitaro, jo položite na vaš fingerboard.Ukrivljenost vaše fingerboard je povsem enako, kot je ukrivljenost vaše loka vladar.Potem fingerboard loka je pravilna.Obstajata dve vrsti fingerboard loka za ljudsko akustične kitare, eno je 12-15 palčni radiani na 2. fingerboard; drugi je radiani na 3. je 16-18 centimetrov, in to radiani je ravno. 3. Merjenje niz višina: preprosto povedano, niz višina poraba kitara je zelo standard.Ker so nizi previsoka, je težko in neprijetno, da igrajo impeachment.Nizko akordi bo prineslo hitting hrupa.

Oznake: Kitara Fret Pritisnite Vstavi, kitara fret pritisnite orodje, Kitara Fingerboard, kitara fret žice, zamenjava za orodje.

Ocene

Mnenja strank

Ocena: 5
Uporabnik - 2023-12-22

100%

Ocena: 5
Uporabnik - 2023-08-08

Orodja so odlične. Veliko konča. Sem presenečen. Profesionalci ali amaterji treba, da imajo orodja s tem denarjem na roko. Velika Trgovina, odličen prodajalec. Jaz priporočam vsakomur.

Napišite pregled

  • Vrsta: fret kladivo
  • Številka Modela: Gumijasto Kladivo za Kitaro
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null

Sorodni izdelki

Najboljši sorodni izdelki

Dinamični Mikrofon z Ojačevalnikom Trajne Mikrofon Ojačevalnik za Studio

opis: 【 mikrofon preamp】strokovno mikrofon preamplifie primerna za oba traku in dinamični mikrofoni.kabel: ne / da(neobvezno). 【visoko kakovost zvoka】dinamični mikrofon z ojačevalnikom je posebej zasnovan za izdelavo vokalnih posnetkov jasnejši, bolj podrobno, bolj realno in živahno. 【zvok

€27.03 €14.33

2 Kosa Zaslon Vstavi Kitara Deli Vstavljanje Zvočnik Žari Letnik Resonator Kitara Zvoka Luknjo Pokrov Zvok Luknjo, Vstavite

značilnosti: ootdty 2 kosov zvoka luknjo vstavi zaslon zvočnik žar. dobra kakovost resonator kitara soundhole vložki. chrome-prevlečeni konča, lep videz in robustna konstrukcija. to je zelo primerna za dobro kitaro, resonator kitara in ustniki za cigare škatle kitaro. ti so

€12.29 €8.60

5X Električna Kitara Jack Chrome Navojni Valj Izhod Vhodni Priključek Vtičnice 1/4 Palca Za Električno Kitaro

navojni valj slog barve: srebrna material: kovina velikost: 48*39 mm vsebina paketa: 5 x jack vtičnico samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni. opomba: lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava

€12.29 €9.70

Novo Violino, Izdelava Orodij, Medenina Purfling Podolgovat Intarzijami Za Groove Maker Luthier Orodje Glasbila Pribor

novo violino, izdelava orodij, medenina purfling podolgovat intarzijami za groove maker luthier orodje glasbila pribor 1. purfling podolgovat vdelan groove nož za violina, viola odločitev. 2. polirana medenina telo, lepe in trajne. 3. nabrušeno rezilo za natančnost delovanja. 4. brass telo je prostor

€29.26 €20.19

5 Način Shift Za Stikalo Kitara Stikalo Črno/Beli/Bež Barvi A/B/C Slog Pickup Selektor Preklop Za Tele Strat Kitaro

značilnosti: popolnoma nova in visoke kakovosti. stikalo osem lovk, ožičenje je dal med dvema nit v 2 kadi sedem so koren vara skupno na skupnem. pomoč vaš kitara prevzema funkcijo odlično. material: cinkove zlitine+vezja pcb+gumb abs gumb barva: črna,bela,bež gumb slog:

€1.29 €0.64

16-KOS Set Strokovno Klavir Tuning Kit Leseni Ročaj Omejeno Iskanje Ključa Z Vrečko

1. splošno klavir iskanje orodij: uporaba najbolj naprednih klavir opreme, narejene iz materialov, s standardno strukturo in natančnost procesa.to je dobro za začetnike in strokovnjake, ki so podobni. 2. v kompletu orodij: vsebuje vse tuning orodja. 3. zvok kladiva je oblikovana tako, da kodo pin za klavir in

€76.86 €49.95

6 String Akustične Kitare, Matica Sedlo Del & 6R6L 12 String Kitare Iskanje Ključnih Peg Sprejemnik Pralni Glavo Niz Sprejemnik Gumb

set2: 2 x kitara sprejemnik + 14 x vijaki + 12 x zrna, podložke in 1 x barvo naključno navijanje niz naprava + 2 x vzglavnik + 6 x slonokoščene barve guitar chords nohtov + 6 x black guitar chords nohtov majhne in lepe videz, to je priročno za izvajanje.odlično trpežnost.ujema z akustično kitaro matica, klasične kitare,

€14.45 €10.55

4pcs Violončelo Fine Sprejemnik Violončelo Deli Niz Nastavitev Black Silver za 3/4-4/4 Violončelo

4pcs violončelo fine sprejemnik violončelo deli niz nastavitev black silver za 3/4-4/4 violončelo 4pcs violončelo fine sprejemnik violončelo deli niz nastavitev black silver za 3/4-4/4 violončelo značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 【strokovno strunskega glasbila pribor】na

€11.43 €5.83

Nov Prihod Nizko C Klarinet Silver Plated Tipke Bas Klarinet Profesionalni Glasbeni Instrument, S Ustnik Brezplačna Dostava

nov prihod nizko c klarinet silver plated tipke bas klarinet profesionalni glasbeni instrument, s ustnik brezplačna dostava izdelki so resnično fotografije stranke lahko obrnete na prodajalca, da dodate kakršne koli logotip brezplačno

5 Zvezde

€1 143.36 €800.36

Strokovno Oporo Orodje za Popravilo prejete za Električno Akustična Kitara Zadoščenje

opis: popravilo ponuja močnejši, hitrejši, lažji način, da lepilo svoboden kitaro značilnosti težkih kovin telo, da ostane dal, kot si prilagodite višino, in trmast strojno niti (ne wobbling) končne kape so zakonsko zarezo in fit dveh najbolj pogostih : nežno pobočju in bolj trikotno obliko najdete

€16.93 €10.16

30Pcs 100 kozarcev/Nastavite Akustični Izbirčen Električni Bas Pic Peresom Mediator Guitarra Glasbila, Debeline Mix Kitara Pick

a boste prejeli rezultate velikost: 0.38-0.46-0.58 - 0.6-0.76 mm tekel domu .izbor barv.material : celuloidnih paketu: 100 kos kitaro izbirčen pomembno: če eno vrečko 1-2 napake ni dobro, ni vprašanja kakovosti b vrsta:kitara pick barva:naključno material:abs teža:50

€1.32 €0.86

3pcs/veliko Kitaro Izbirčen Nastavite 0.46 mm 0.71 mm 0.96 mm Zvezdnato Nebo Celuloidnih Kitaro Izbirčen, Akustična Električna Kitara Veslo

opis izdelka ime: akustična, električna kitara veslo material: celuloidnih količina: 3 debelina: 0.46 mm 0.71 mm 0.96 mm barva: barvita značilnosti: - ponuja toplo in krog glasbenega tona. - dolgo: 29 mm, širina: 26 mm, tanke 0.46 mm 0.71 mm 0.96 mm. - 3pcs/veliko z plastična škatla, najboljše darilo

€4.14 €2.69

Lepe Risanke Kitara Trak Osebno Pisane Natisnjeni Električna Kitara Pasu Glasba Hobi, Nastavljiv Akustične Kitare, Trak

stanje:novo blagovno znamko barva:kot slika tip: kitare dodatki dolžina:90-151cm/35.4-palčni 59.44 širina:5 cm/1.97 palčni področje uporabe: folk kitara, električna kitara, bas kitara, itd. seznam vsebine:1pc trak opomba: 1. svetloba za fotografiranje in različnih

€9.86 €4.83

6pcs/set Univerzalnih Akustične Kitare, String Medenina Heksagonalna Jekleno Jedro Strune Za Glasbila Kitare, Godala Kitare Del

material:jeklo barva: kot slika package:6pcs/set velikost:dolžina: 80-88 cm konverzije: 1 palca=2.54 cm, 1 cm=0.393 cm topel nasvet : prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih

5.00 Zvezde

€3.80 €0.47

Kitare V Glasbeni Instrument Vlažilnik Viola Orodje Za Nego Violino Orodja Za Vzdrževanje Beli Gume Vlažnost

opis v vlažilnik je namerno čuvati vaš koncert za violončelo in v suhih razmerah.dodajte vodo in počasi ga znotraj violino, da je vsebnost vlage v desno.zlahka odpravili skrbi in lesa razpoke zaščititi vaše violina iz učinke suhem vremenu in uničiti vaš violino . značilnosti -barva:bela -material:guma -velikost:33.00x1.50x1.50

€9.67 €5.31

Struna Kitare Pomožne Pedagoški Praksi Pomožne Kitare Za Začetnike, Učenje Sistema, Tetiva Lekcije Kitare Deli, Dodatna Oprema

1. to je super kitara opremo, ki ne more škoditi prsti, ko ste izvedeli, kitara hitro. 2. najhitreje kitara pripomočkov za poučevanje, s pet najpogostejših igranje načinov. 3. odpraviti strah in depresije, učenje kitare, izvedeli pravo držo, kako držite veslo, in pravilno veslo spretnosti. 4. kitara

€20.80 €8.73

1 KOS Zložljiva Folk Kitaro Stojalo Leseno A-Tip Vertikalnih Tla Električno Kitaro Stojalo

1 kos zložljiva folk kitaro stojalo leseno a-tip vertikalnih tla električno kitaro stojalo fit električna kitara/bass bolje, potem drugi. goba se uporablja na vseh kontaktnih točkah med stojalo in vaš instrument za zaščito svojih konča. torove ravno za udoben transport in shranjevanje. lahke,

€29.50 €22.42

Glasbeni Rezultat Mapo Praksi Klavir Stanja Listov Papirja Klavirsko Glasbo Posnetek Glasbe Rezultat Opomba Dokument Organizator Mapo Imetnik Cas

opis: slog: glasba količina:20/30 strani stanja velikost: 26*32 cm/10.24*12.6 palčni popolnoma nova in visoke kakovosti. material: pp značilnosti: list organizator glasbe so 20/30 strani, ki rešuje problem vseh glasbenikov, prekinili njihovo delovanje zaradi obračajo

€33.17 €16.58

3pcs Tambourine Ročno Bobni Lesa Strani Boben Ročni Tambourine Tolkala Instrument

opis to je udarne ročni tambourine.dobro izdelan načrt, to je kot nalašč ton učinek in barva glasu.kot nalašč za učenje glasbe.spodbujati in razvijati svoje glasbene sposobnosti.ročaj načrta, enostavno imeti, preprost postopek. značilnosti -barve:kot prikazano -material:les -

€24.50 €11.02